Välkommen till Pure Paca, Nordic Alpaca Bedding!

KÖP & LEVERANSVILLKOR

Öppet köp och bytesrätt

Vid köp från Pure Paca har du 14 dagars ångerrätt och 30 dagars bytesrätt, förutsatt att varan returneras i originalskick. Orginalskick innebär att varan ej är använd, tvättad eller på annat sätt ändrad och ordinarie märkeslappar ska sitta kvar. Om denna returpolicy inte efterföljs förbehåller vi oss rätten att avslå din retur.

 

Returprocess

Om du behöver returnera någon vara ber vi dig att mejla oss på contact@purepaca.com. Ange ditt ordernummer som du hittar i din beställningsbekräftelse och ange vilken produkt du önskar returnera. Därefter får du ett mail innehållande din retursedel för att skicka tillbaka varan till oss och du som köpare står för fraktkostnaden. När vi har mottagit och godkänt din retur får du ett bekräftelsemejl och sedan gör vi en återbetalning via samma metod som användes för köpet av varan. Observera att det kan ta upp till 30 dagar innan återbetalningen har gjorts.

 

Bytesprocess

Om du vill byta din vara mot en annan ber vi dig att genomföra en retur enligt processen ovan och sedan lägga en ny beställning.

 

Reklamation

Reklamationsrätten omfattar endast varor med produktionsfel. Del som har orsakats av konsumenten, t ex förslitningsskador eller olyckor godkänns inte som reklamation. Behöver du göra en reklamation ber vi dig att maila in till contact@purepaca.se, ange det berörda ordernumret och beskriv varans defekt. Om du har möjlighet, bifoga gärna en bild på defekten. När du har skickat in ärendet kommer det granskas av en handläggare som sedan kommer återkoppla till dig med mer information. 

 

Leverans

Vi strävar alltid efter att göra leveransen av dina varor så säker och smidig som möjligt. I dagsläget levererar vi endast inom Sverige och vi erbjuder dig som kund leverans via DHL. I kassan ser du den beräknade leveranstiden. Observera att denna endast är en tidsuppskattning och eftersom frakten hanteras av utomstående parter så kan den inte garanteras av oss. Du kan välja både hemleverans och levereras till ombud.

 

Bekräftelse

När vi har mottagit din beställning så skickar vi ut en bekräftelse till dig via mail till den mailadress du uppgav i samband med beställningen. I bekräftelsen hittar du all information om din beställning och därför är det bra att du sparar den.

När din beställning har skickats får du ett nytt mejl där du hittar information om leveransen. Mejlet innehåller även en spårningslänk som du kan använda för att spåra ditt paket.

 

Leveranskostnader

Om din beställning överstiger 500 SEK står Pure Paca för leverenskostnaden. Kostnader för returnering av varor står köparen för.

 

Makulering av ordar

Pure Paca förbehåller sig rätten att makulera ordrar under särskilda omständigheter. Exempelvis där betalning inte kan fullföljas eller då en beställd vara inte finns i lager. Detta gäller även då orderbekräftelse och leveransbekräftelse skickats ut.